Over ABCAKIDS

Kinderen & Spel
Kinderen leren de wereld verkennen via spel. Spel zorgt ervoor dat het kind naast het verwerken van ervaringen ook om leert te gaan met emoties en het leggen van sociale contacten. Spel biedt ontspanning en brengt vaak blije gezichten.
Dit is het uitgangspunt waarom wij jaren geleden zijn begonnen met ABCAkids!

In de webshop van ABCAkids vindt u alles voor blije gezichten! Of u nu op zoek bent naar (kleine) schoencadeautjes, speeltjes voor in de menubox of grabbelmand, óf u bent op zoek naar groter (merk) speelgoed? ABCAKIDS heeft het!

Kinderfeestje vieren? ABCAKIDS heeft alles voor een onvergetelijk feestje! Van uitdeelcadeautjes, tot snoeptaarten, thema aankleding en een cadeau voor de jarige.
Dit alles zult u dat zeker vinden in onze overzichtelijk en frisse webshop!

Website of Catalogus

In onze webshop kunt u op een gemakkelijke en overzichtelijke manier producten bestellen. Wij begrijpen dat in sommige gevallen het gebruik van een catalogus ook wel heel handig kan zijn! Indien u graag een catalogus van ons wenst te ontvangen dan kunt u deze aanvragen in het contactformulier.

Wat wij doen
Met ons gedreven team doen wij elke dag ons best om onze klanten te verblijden met onze producten! Zo zorgt de inkoper dat alles zo goed mogelijk voorradig is, houden marketing en ICT de webshops goed draaiende en zorgen medewerkers in het magazijn dat uw pakket correct ingepakt wordt. En natuurlijk staat de klantenservice voor uw klaar om al uw vragen en opmerkingen te beantwoorden!

Niets is ons te gek en wij denken graag met u mee! Dus heeft u een vraag? Schroom dan niet en stel hem aan ons. Dit kan via het contactformulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op t: 0416 375600.

Wij verwelkomen particulieren én zakelijke klanten! Iedereen is welkom!
Particuliere klanten willen wij vragen de bestelling vooraf per Ideal of overboeking te voldoen. 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »