Traktatieboxen

Mooie traktatieboxen bestellen

Door leuke traktatieboxen te bestellen, zorg je ervoor dat jouw kind op een leuke manier traktaties kan uitdelen aan vriendjes en vriendinnetjes. Bij ABCAkids geven wij erom dat zowel kind als klant een lach overhouden aan het feest. Wij hebben daarom leuke traktatieboxen, die je kan bestellen, zodat jouw kind een prettig kinderfeestje beleeft.

 

Welke traktatieboxen kan je bestellen?

In onze webshop voor kinderfeestartikelen kun je allerlei traktatieboxen bestellen. Deze traktatieboxen zijn handig tijdens een kinderfeest, op school, of op de sportvereniging en vul je met lekkernijen als snoepjes en chips -of met een paar kleine cadeautjes. De traktatieboxen zijn te bestellen in jungle-thema, piratenthema, feeënthema en nog veel meer. De traktatieboxen zijn verkrijgbaar met verschillende figuren en kleuren. Ook bestel je bij ons overheerlijke traktaties om in de traktatieboxen te doen.

Haal jouw kinderfeestartikelen in huis

Bij ons kun je mooie traktatieboxen bestellen. Ook kijk je bij ons voor leuke traktatiebekers zonder snoep, die je kunt vullen met verschillende lekkernijen. Wil jouw kind iedereen persoonlijk een snoepje geven? Dan bestel je bij ons mooie traktatie uitdeeldozen. Grijp je kans en bestel jouw kinderfeestartikelen! Voor vragen over jouw bestelling neem je contact op met onze betrouwbare klantenservice.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »