Verzending & Bestelinformatie

Verzending DHL
Wij versturen onze pakketten middel transporteur DHL. Zij zullen er zorg voor dragen dat u uw pakket binnen 1 á 2 werkdagen zult ontvangen.
DHL zal tenminste 2 x een poging doen het pakket af te leveren. Wanneer de chauffeur na 2 x het pakket niet af heeft kunnen geven, dan ontvangt u een kaartje in de brievenbus met het adres van de DHL parcel terminal waar u uw pakket op kunt halen.

Bestelling ophalen
Indien u in de buurt bent of in de gelegenheid bent uw pakket op te komen, dan kan dat uiteraard! Neemt u dan eerst even contact met ons op: 0416 375600.

Levertijd
Het kan voorkomen dat vanwege grote drukte of het ontbreken van enkele artikelen, wij uw bestelling niet direct kunnen verzenden. Wij vragen u dan ook rekening te houden met een kleine levertijd.
Uiteraard streven wij ernaar dat u uw bestelling voor de door u opgegeven datum in huis zult hebben!
Mocht dat niet lukken dan nemen wij tijdig contact met u op!

Artikel niet in voorraad
Bestelt u een artikel dat niet op voorraad is, dan informeren wij u hierover. Op onze internetsite kunt u zelf nagaan of een artikel nog leverbaar is. Er is geen minimum aantal artikelen of bedrag nodig om te bestellen.

Verzendkosten
Wij versturen alle zendingen als pakket, zodat ze in geval van verlies altijd zijn verzekerd. Om een snelle en veilige verzending te kunnen blijven garanderen, brengen wij deze verzendkosten in rekening.
Uitgezonderd bestellingen boven € 100,- incl. btw, deze bestellingen worden GRATIS verzonden.

Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 5,95 incl. btw
Verzendkosten naar België bedragen € 6,95 incl. btw

Voor een een besteding hoger dan € 100,- incl. btw betaald u geen verzendkosten.

Garantie
Controleer uw bestelling direct na ontvangst. In het geval van breuk of manco (aantal ontvangen stuks is minder dan vermeld op de factuur) sturen wij u zo snel mogelijk opnieuw de betreffende artikelen op. Wanneer u na het in gebruik nemen van het speelgoed nog tegen klachten aanloopt, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Wij zullen in overleg zoeken naar de best passende oplossing.

Retour zendingen
De kosten van de goederen die zonder overleg worden geretourneerd, worden niet voor onze rekening genomen.

CE-Keurmerk
Alle speelgoed-artikelen in Nederland zijn verplicht het CE-label te dragen. Dit betekent dat het artikel is gekeurd volgens een Europese standaard, de CE-norm. Dit houdt in: Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder i.v.m. mogelijke kleine onderdelen. Bij artikelen wettelijk goedgekeurd voor kinderen jonger dan 3 jaar wordt expliciet een leeftijd vermeld in de folder en op de site voor welke leeftijd het betreffende artikel geschikt is.

Prijzen
Alle prijzen zijn vermeld in euro's, inclusief 21 % BTW. (kleur- en leesboekjes zijn zowel excl. als incl. 9% BTW vermeld)

Correcties
Onze artikelen zijn uitsluitend verkrijgbaar via onze ABCAkids catalogus en website www.abcakids.nl. Levering zolang de voorraad strekt. In het geval van een verkeerd vermelde prijs voor een artikel in onze webwinkel kan de correcte prijs alsnog aan u worden gefactureerd. Dit kan gebeuren als het artikel voor
€ 0,00 op de site wordt aangeboden. Dan kunt u ervan uit gaan, dat de genoemde prijs incorrect is en u alsnog het juiste bedrag gefactureerd krijgt. ABCAkids behoudt zich het recht voor om de correcte bedragen aan u te factureren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »