ongevuld

Vrolijke traktatiebekers zonder snoep

Voor vrolijke traktatiebekers zonder snoep kijk je bij ons. Deze bekers, die wij in verschillende thema’s en kleuren hebben, zijn een leuk uitdeelcadeau, voor op school of tijdens een kinderfeestje. Bij ABCAkids zorgen wij graag voor blije gezichten. Deze traktatiebekers zonder snoep, die te vullen zijn met lekkernijen, zorgen daar gegarandeerd voor!

Traktatiebekers zonder snoep en andere traktatieverpakkingen

Traktatiebekers zonder snoep zijn een leuke verassing voor klasgenootjes op school of uitgenodigden op een kinderfeestje. Deze bekers, die je in onze webshop voor kinderfeestartikelen bestelt, hebben uiteenlopende thema’s variërend van jungle-, en prinsessenthema tot aan piratenthema. Ook koop je bij ons versierde traktatieboxen, die je kan vullen met allerlei lekkernijen. Wil je het handig aanpakken? Dan koop je bij ons ook lekkere traktaties, waar de traktatiebekers mee gevuld kunnen worden. Een andere manier om uit te delen, is middels het gebruik van onze leuke traktatie uitdeeldozen, waaruit jouw kind aan iedereen wat lekkers kan uitdelen. Als klap op de vuurpijl is een uitdeelcadeau zoals een sleutelhanger uitdeelcadeau ook altijd leuk!

Schaf jouw kinderfeestartikelen aan

Bij ons kijk je voor leuke kinderfeestartikelen, zoals traktatiebekers zonder snoep. De vrolijke traktatiebekers zonder snoep zorgen voor een leuke stemming onder de feestgangers. Mocht je ons beter willen leren kennen, maak dan gerust kennis met onze visie. Voor vragen bel je naar 0416-375600.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »